Bezár

Hírarchívum

feva_konferencia
Kihívások és megoldások az ápolásban

Kihívások és megoldások az ápolásban

2021. július 07.
2 perc

Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy az idei FEVA Kongresszus az SZTE ETSZK Ápolási Tanszéke szervezésében kerül megrendezésre 2021. november 26-án.

Tisztelettel és szeretettel várjuk az ápolás bármely területén hazánkban vagy külföldön dolgozó kollégákat és tanuló hallgatókat, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban a megszerzett tapasztalatok és javaslatok megosztásával járuljanak hozzá az ápolás elméletének és gyakorlatának határokon is átívelő fejlődéséhez. Bízunk abban, hogy a rendezvény - online jellege ellenére - kiváló lehetőséget biztosít a megoldásokat előtérbe helyező szakmai tapasztalatcserére.


Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényre történő regisztráció határideje: 2021.november 12.

Link: http://feva.etszk.u-szeged.hu/index.php/jelentkezes-resztvevokent/


Az absztraktfeltöltő felületen a rendezvény fő témáihoz kapcsolódó – korábban még nem közzétett – előadások jelenthetők be. A konferencia kizárólag elektronikus úton küldött kéziratokat fogad.
Absztraktok beküldése a regisztrációt követően lehetséges. A sikeres regisztráció tényéről e-mail értesítést kap, ebben az üzenetben találja majd a feltöltő felület elérhetőségét is.
Az absztraktok benyújtási határideje: 2021. augusztus 21.

A konferencia hivatalos nyelve magyar. A „Nemzetközi perspektívák az ápolásban” címmel meghirdetett témakör jellegénél fogva angol nyelven is fogad előadásokat és látogatókat.

A kongresszus pontszerzéssel járó továbbképzési alkalmat is jelent, amelyről az ESZTB döntése után tájékoztatjuk a résztvevőket.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek