Bezár

Kutatás/Tudomány

Pályázatok, ösztöndíjak

2024. június 17.

A Szegedi Tudományegyetem pótpályázatot hirdet rövid és hosszú távú hallgatói mobilitások megvalósítására (szakmai gyakorlat, rövid mobilitás, konferencia részvétel) a 2024/2025. tanévre a Pannónia Ösztöndíjprogram támogatásával.

2024. május 22.
1 perc

2024-től új, Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Program (EKÖP) néven folytatódik az eddigi Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP), illetve a Kooperatív Doktori Program (KDP). Fontos változás, hogy a pályázatot az egyetem hirdeti meg és az ösztöndíjak odaítéléséről is intézményi szinten születik döntés.

2024. június 11.

A program a 2024. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata olyan alap- vagy mesterképzésben részt vevő hallagtókat támogat, akik eredményes innovációval kapcsolatos kutatási tevékenységet folytatnak, vagy a jövőben ezzel szeretnének foglalkozni.
Jelentkezési határidő: 2024. június 30.

2024. június 04.
1 perc

A Pályázat célja az egyetem azon dolgozóinak, kutatóinak, valamint hallgatóinak támogatása, akik az egyetemhez kötődő munkájuk során olyan tudományos eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki, amely szellemi alkotásnak minősül és üzleti szempontból vagy az Egyetem működési folyamataiban hasznosítható lehet. Beküldési határidő: 2024. július 1. (hétfő) 16:00

2024. május 31.
6 perc

A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra pályázhatnak az intézmény államilag támogatott(ösztöndíjas, részösztöndíjas) illetve költségtérítéses (önköltséges), teljes idejű (nappalitagozatos) alapképzésben, mesterképzésben vagy osztatlan képzésben részt vevő hallgatói, akik jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek, és legalább 55 kreditet megszereztek. A pályázat benyújtására abban az intézményben jogosultak a hallgatók, amelyben a pályázás időszakában (a tanév második félévében) hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.
Beadási határidő: 2024. július 8. (hétfő) 23:59 óra

2024. április 30.

A pályázat célja, hogy népszerűsítsük az egyre elterjedő nemzetközi gyakorlatot, és támogassuk az információ- és adatvédelem kultúrájának kialakítását azoknak a diploma,- és szakdolgozatoknak, valamint tanulmányoknak díjazásával, amelyek alkotói a tématerületükön kiemelkedőt alkottak.
A pályázatok beérkezési határideje: 2024. július 31.

2024. május 29.
1 perc

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság (MEMT) 2024-ben új díjat alapítunk a magyarországi egészségügyi menedzser képzésben résztevő hallgatók számára. A jelentkezőktől pályázati anyagot várunk, melyben bemutatnak egy egészségügyi intézmény munkatársainak szóló belső kommunikációs kampányt, amely a mesterséges intelligencia használatát, főbb előnyeit mutatja be, valamint foglalkozik az ismert tévhitekkel. Beküldési határidő: 2024. szeptember 16.

2024. május 15.
2 perc

Értesítjük kutatóinkat az NKFIH által meghirdetett Nemzeti Kutatási Kiválósági Program Kutatási Pályázatainak (OTKA) megjelenéséről.

2021. október 05.

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetségeket támogató programja várja Kárpát-medencei, kiemelkedő tehetségű, 14 és 30 év közötti, nappali tagozatos képzésben résztvevő fiatalok jelentkezését.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek