Bezár

Hírarchívum

oklevelatado_unnepseg_2023

Oklevélátadó ünnepség 2023 nyár

Oklevélátadó ünnepség 2023 nyár

2023. június 20.
2 perc

Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022/23. tanév II. félévében záróvizsgázó hallgatóinak oklevélátadó ünnepsége az alábbiak szerint kerül megrendezésre:

Időpont: 2023. július 07. (péntek) 10.00 óra

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) I. em. Kongresszusi terem (Szeged, Ady tér 10.)


Felhívom a figyelmet, hogy az oklevél átvételének feltétele a sikeres záróvizsga. Tájékoztatom továbbá, hogy az oklevélátadón talár viselése kötelező!

 

Az oklevélátadón való részvétel díja 5.000,-Ft, (magában foglalja a talár kölcsönzését is) a NEPTUN-ban kerül kivetésre (Neptun-Pénzügyek menüpont). Befizetési határideje: legkésőbb 2023. 07. 03. Amennyiben a megadott határidőig nem kerül befizetésre az eljárás költsége, úgy nem tud részt venni az ünnepségen!

 

Azon hallgató esetében, aki nyilatkozott, hogy részt vesz az oklevélátadó ünnepségen, a díjat befizette, de a rendezvényen mégsem vett részt, utólagosan a befizetett díj visszaigénylésére nincs lehetőség!

 

A diplomaosztó költségének befizetését követően, június 21-tól (kivéve június 22.) július 4-ig a talárok átvételét az alábbi időpontokban tehetik meg:

hétfő, szerda és péntek 10:00-12:00

kedd és csütörtök 13-15-óráig a Kar „A”épületének (Szeged, Temesvári krt. 31.) udvarán a textilraktárban. A talár átvétele során tudja a belépőjegyeket is felvenni.

 

A talár és a belépőjegy meghatalmazással is átvehető, a csatolt melléklet kitöltésével. Ebben az esetben a meghatalmazott hozza magával a befizetésről szóló igazolást is! A meghatalmazás és a befizetésről szóló igazolás az alábbi e-mailre is megküldhető:

olaszi-farkas.katalin@szte.hu

Nyomtatvány: https://etszk.u-szeged.hu/karrol/adatkezelesi/kari-adatkezelesi

 

Az oklevélátadó ünnepségre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóról a fentiekben megküldött linken keresztül kell nyilatkozni, melynek elfogadásával önkéntes hozzájárulásukat is adják az oklevélátadó ünnepségen történő egyedi képfelvétel készítéséről és kezeléséről. Az elkészült fotók a https://uniszegedalumni.com oldalon lesznek elérhetők, erről további tájékoztatást az ünnepség után fognak kapni.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kongresszusi terem befogadó képességére tekintettel, egy hallgató, maximum 3 fő (2 fő kongresszusi teremben, 1 fő kivetítős teremben) vendéget hívhat meg az ünnepségre. Esetleges fennmaradó helyekről időben tájékoztatjuk Önöket.

 

A résztvevő hallgatókat 8.20-ra várjuk a diplomaátadó helyszínén, az előzetes ellenőrzést követően a kongresszusi teremben 8.35 órakor névsorolvasás és eligazítás történik.

Kérjük a pontos megjelenést!

 

A vendégek helyeiket 9.30-tól foglalhatják el a teremben.

 

A talár leadása, illetve az oklevél, oklevélmelléklet átvételéről szóló nyomtatvány aláírása legkésőbb 20 perccel az ünnepséget követően történik a TIK földszinti ruhatárában. Itt kapják kézhez az oklevélmellékleteket is.

Kérjük, hogy a talár leadása, a dokumentumok átvétele és aláírása nélkül egy hallgató se hagyja el az épületet!


Sikeres záróvizsgát kíván a Kar vezetése!


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek