Bezár

Hírarchívum

oklevelatado_unnepseg

Oklevélátadó ünnepség - 2022

Oklevélátadó ünnepség - 2022

2022. június 21.
2 perc

Az oklevélátadó ünnepségre - amennyiben teljesíti a záróvizsga részeit és a diploma kiadásának idegen nyelvi követelményeit - 2022. július 07-én, csütörtökön 10.00 órakor kerül sor.

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ a továbbiakban TIK, (Szeged, Ady tér 10.) I. emelet Kongresszusi terem


Az ünnepségen, a karon átvett talárt kell viselni, melyet 2022. június 27-től 2022. július 05-ig tud átvenni Olaszi Farkas Katalin ügyintézőnél. A diplomaosztó költségének befizetését követően, melynek befizetési határideje: 2022. július 03-ig (Neptunban szerepeljen a befizetés teljesítése, melyet bemutat az ügyintézőnek). Az oklevélátadó részvételi díja (bérleti díj, talár tisztítás és kölcsönzési díj) 5000 Ft.


A talárok átvételéhez, kérem, foglaljon időpontot az alábbi űrlapon:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSde3NZEGqMJMr6viRO70qUHyi_zmfRjMAIOvlzEOPmeALfXsg/viewform?usp=sf_link

Ekkor tudja átvenni a belépőjegyeket is, illetve itt teheti meg önkéntes hozzájárulását az intézmény által készített fényképeken való szereplésről is. A talár meghatalmazással is átvehető.


A részt vevő hallgatók 8.45-re várjuk a diplomaátadó helyszínén, az előzetes ellenőrzést követően a kongresszusi teremben 9.00 órakor névsor olvasás és eligazítás történik.

Kérjük a pontos megjelenést!

A vendégek helyeiket 9.30-tól foglalhatják el a teremben.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kongresszusi terem befogadó képességére tekintettel, egy hallgató, maximum 4 fő vendéget hívhat meg az ünnepségre. A további vendégeket (egy hallgató, maximum 1 fő vendéget) a kívetítő teremben tudunk fogadni ahonnan, tudják követni az eseményeket. A megmaradt jegyeket igény szerint, jelentkezési sorrendben fogjuk a későbbiekben rendelkezésre bocsátani.


A talár leadása, illetve az oklevél, oklevélmelléklet átvételéről szóló nyomtatvány aláírása legkésőbb, 20 perccel az ünnepséget követően történik a TIK földszinti ruhatárában. Itt kapják kézhez az oklevélmellékleteket is.


Kérjük, hogy a talár leadása, a dokumentumok átvétele és aláírása nélkül egy hallgató se hagyja el az épületet!


A nyelvvizsgával nem rendelkező hallgatók 2022. július 11-től, benyújtott kérelem alapján vehetik át a záróvizsgáról, vagy sikertelen záróvizsga esetén az abszolutóriumról szóló igazolást, személyesen az ETSZK Tanulmányi és Oktatásszervezési Irodán, előre egyeztetett időpontban.


Szeged, 2022. június 21.



Pivárcsik Laki Lilla

mb. Tanulmányi és Oktatásszervezési Irodavezető


Az ünnepségen készült fotók az uniszegedalumni.com oldalán lesznek láthatóak a GRAD 2022 nyár - ETSZK alcsoportban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek