Bezár

Hírarchívum

Nevtelen-1

Kiváló szakmai lehetőség dentálhigiénikus hallgatóknak!

Kiváló szakmai lehetőség dentálhigiénikus hallgatóknak!

2021. június 02.
1 perc

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 2021. júniusában elindítja a "Helybe visszük a szűrővizsgálatokat" című programot, melynek keretében a szájüregi szűrések is megkezdődnek. Egyedüli vidéki egyetemi közreműködőként az ETSZK dentálhigiénikus hallgatói is bekapcsolódhatnak a programba, mely kiváló szakmai lehetőséget biztosít a jelentkezőknek.

A szűrésben közreműködő hallgatók havi br. 400.000 Ft díjazásban részesülnek, továbbá biztosítják számukra a szállást egy budapesti szállodában, a szűrővizsgálatok helyszínére történő utazást, a Pestre történő utazás költségét és a félpanziós ellátást.

A fenti juttatásokon kívül a Kar kredtielismeréssel is honorálja a közreműködést. A szűrőprogramban más típusú szűrések is megjelennek, szintén hallgatói közreműködéssel, így mind az úton, mind a szálláson együtt lehetnek több egyetem hallgatói.

A szűrőprogram 2021. június 21-től - október 07-ig tart, heti 4 nap elfoglaltságot jelent, a munkaszerződés azonban minimum 1 hónapra szól. Lehetőség van a júniusi fél hónap megkezdésére is, illetve szeptember első hetében is várják majd Önöket.


Kérjük, hogy a jelentkezésüket a Dékáni Titkárság (titkarsag@etszk.u-szeged.hu) és Kis - György Rita tanárnő (kis-gyorgy.rita@etszk.u-szeged.hu) e - mail címére is küldjék meg!


Eredményes szűrővizsgálatokat kívánunk!


Üdvözlettel:

Héderné Dr. Berta Edina

dékán

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek