Bezár

Hírarchívum

Kiegészítő tájékoztató az önkéntes segítői tevékenységhez (11.05)

Kiegészítő tájékoztató az önkéntes segítői tevékenységhez (11.05)

2020. november 05.
1 perc

A Covid-19 járványhelyzethez kapcsolódó segítői tevékenységről szóló felhívás kiegészítéseként az alábbiakról tájékoztatjuk a Hallgatókat:


Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a Covid szűréssel kapcsolatos segítői tevékenységre jelentkezett hallgatókkal 1 hétre szóló megállapodást kötnek, mely 1 alkalommal megismételhető közvetlenül a következö hétre, vagy más időpontra szólóan.

Munkabeosztás: hétfőtől péntekig napi 8 vagy 12 órás nappali szolgálat.

Az egészségtudományi képzések hallgatói előreláthatólag mintavételi feladatokat kapnak, a Mentőszolgálat a munkához teljes védőfelszerelést biztosít.

A szolgálat helye: Szeged, Békéscsaba, Kecskemét.

A helyszínre történő beosztást az OMSZ végzi lehetőség szerint figyelembe véve a hallgatók lakhelyét. Amennyiben szükséges, a munkavégzőket az adott munkahétre szállodában helyezik el (Szegeden a Novotel Hotelben), biztosítva a napi 3x-i étkezést.

A feladatokat koordináló Innovációs és Technológiai Minisztérium a munkavégzés időtartamára igazolást biztosít a közérdekű, önkéntes tevékenységet végző hallgatók számára, mely igazolja a felsőoktatási intézményből történő távolmaradást.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek