Bezár

Hírarchívum

Digitus Primus
Digitus Primus elismerés

Digitus Primus elismerés

2020. július 14.
2 perc

A távoktás új kihívások elé állított minket, melyekre gyorsan és hatékonyan kellett reagálnunk. Sok kreatív, az oktatás minősége mellett elkötelezett megoldás született a tudás átadására a megváltozott körülmények között.

Az online oktatásban kiemelkedő teljesítményt nyújtó oktatók lelkesedésének és munkájának elismeréseként a Kar vezetése létrehozta a DIGITUS PRIMUS elismerést, melyet a hallgatók véleménye alapján a 2019/20 tanév tavaszi szemeszterében

Dr. Joó Gabriella főiskola docens kaptott, melyhez szívből gratulálunk!


Néhány hallgatói vélemény:


"Minőségi videókkal segítette a tananyag elsajátítását. Jól lehetett tartani a kapcsolatot minden héten, mindig rugalmas és segítőkész volt!"


"Az oktatók közül a legkiemelkedőbb minőségben törekedett átadni az anyagokat. Rendelkezett a szükséges empátiával és a kellő szigorral is ebben a különleges helyzetben."


"Folyamatos kapcsolattartási lehetőség, hétről hétre készített hanganyaggal feltöltött tananyag, érdekességek, zoom óra keretein belül idegrendszeri sérüléseket szenvedettek videóival demonstrálta és magyarázta el, ami nagyon érdekes volt."


"Minőségi videók feltöltése, heti online konzultáció. A héten bármikor készségesen válaszolt az esetlegesen felmerülő kérdésekre, akár a tananyaggal kapcsolatban, akár érdekességgel kapcsolatban. A tananyag egy részét kreatív, rajzos formában is el lehetett készíteni, így azt jobban meg tudtuk érteni."


"Az oktató törekedett arra hogy mindenki elsajátítsa az anyagot, folyamatosan ismételte velünk az anyagokat, színessé tette a gyakorlati órákat, illetve a távoktatás alatt is minden megtett hogy megértesse velünk azt a rengeteg anyagot amit a járványhelyzet alatt kellett megtanulnunk."


"Minden héten lelkiismeretesen megtartotta a gyakorlati órákat és az egész óra hangulata olyan volt, mintha csak bent lettünk volna. Mindezek mellett nem csak az adott anyaggal foglalkoztunk, hanem ebben a rendkívüli helyzetben mindig volt ideje a Tanárnőnek megkérdezni mindenkit hogy vagy hogyan telnek a napjaink stb.

Minden héten az adott anyagból egy remek kis gyakorló tesztet állítottak össze, lehetőségünk volt az online tanulás alatt +10%-ot szerezni amit igaz úgy volt, hogy csak kis tesztekre lehet felhasználni de mikor megkerdeztuk a rosszul sikerült Zh-k után nem e lehetne erre is a Tanárnő Dr. Nagy Grócz Gábor tanár úrral együtt azonnal azt mondták, igen arra is fel lehet holott jól tudtunk nem ez volt az eredeti terv. A lehető legjobban együtt éreztek velünk ebben az újdonsült helyzetben. Másik dolog amit meg ki szeretnék emelni, hogy ha írtunk a Tanárnőnek nem kellett órákat vagy napokat várni egy válaszra valamint a Zh-k kijavitására egy két óra alatt meg is kaptuk az eredményt, és ez profizmusra vall."


Gratulálunk továbbá Babicz Tamás, Dr. Nagy-Grócz Gábor és Biró Edit kollégáknak, akik szintén sok jelölést kaptak!




Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek