Bezár

Hírarchívum

Pályázati felhívás orvos- és egészségtudományi területen BSc képzésben részt vevő hallgatók részére

Pályázati felhívás orvos- és egészségtudományi területen BSc képzésben részt vevő hallgatók részére

2019. szeptember 23.
1 perc

Ismételten kiírásra kerül - a tavalyi évhez hasonlóan - az Állami Egészségügyi Ellátó Központ BSc ösztöndíj pályázata az orvos- és egészségtudományi szakterületen az alábbi szakirányokon képzésben részt vevő hallgatók számára: ápoló, mentőtiszt, védőnő, díetetikus, gyógytornász-fizioterapeuta, szülésznő, népegészségügyi ellenőr, dentálhigiénikus, egészségügyi szervező, orvosi diagnosztikai analitikus.

Az Ösztöndíjra az a személy pályázhat, aki a pályázat benyújtásának idöpontjában hazai felsőoktatási intézményben ápoló-, mentőtiszt-, védőnő-, dietetikus-, gyógytornász-fizioterapeuta-, szülésznő-, népegészségügyi ellenőr-, dentálhigiénikus-, egészségügyi szervező-, vagy orvosi diagnosztikai analitikus BSc szakképzésben felvételt nyert és a 2019/2020-as tanév I. félévének megkezdését megelőzöen legalább egy sikeresen lezárt félévvel, valamint a 2019/2020-as tanév I. félévében aktív hallgatói státusszal rendelkezik.


Az Ösztöndíj egy alkalommal nyerhető el. Az, aki a korábbi évben BSc-Ösztöndíjat nyert és részére az ösztöndíj folyósításra került, nem nyújthat be pályázatot.


A pályázatí felhívás közzétételére minisztériumi jóváhagyást követően kerül sor mely Hivatalunk honlapján lesz elérhető: https://www.enkk.hu/index.php/hun/


A pályázati adatlap elektronikus kítöltésére és benyújtására pedig a https://bscapolo.aeek.hu/ portálon lesz lehetőség.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek