Bezár

Hírek

SZTE ETSZK Kiemelt hírek

2024. június 19.

6+6 érvünk van, hogy miért érdemes sorrendmódosításkor az első helyen a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzés Karára jelentkezned.

2024. június 28.
2 perc

2024. június 24. és 26. között a Queen's University Belfast delegációja - 17 hallgató és 2 oktató, Christine Brown Wilson and Gary Mitchell - részt vett a szegedi Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Ápolási Tanszék által szervezett akadémiai és kulturális rendezvénysorozaton.

2024. június 25.
1 perc

A Magyar Szemorvostársaság 2024-ben Prof. Dr. Tóth-Molnár Edit tanszékvezető egyetemi tanár, az SZTE SZAOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Szemészeti Klinika igazgatója, az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar dékánja részére adományozta legrangosabb kitüntetését, az Imre-Blaskovics emlékérmet, melyhez ezúton is gratulálunk!

2024. június 17.

A Szegedi Tudományegyetem pótpályázatot hirdet rövid és hosszú távú hallgatói mobilitások megvalósítására (szakmai gyakorlat, rövid mobilitás, konferencia részvétel) a 2024/2025. tanévre a Pannónia Ösztöndíjprogram támogatásával.

2024. május 31.
6 perc

A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra pályázhatnak az intézmény államilag támogatott(ösztöndíjas, részösztöndíjas) illetve költségtérítéses (önköltséges), teljes idejű (nappalitagozatos) alapképzésben, mesterképzésben vagy osztatlan képzésben részt vevő hallgatói, akik jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek, és legalább 55 kreditet megszereztek. A pályázat benyújtására abban az intézményben jogosultak a hallgatók, amelyben a pályázás időszakában (a tanév második félévében) hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.
Beadási határidő: 2024. július 8. (hétfő) 23:59 óra

2024. június 12.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar díszoklevél-átadó ünnepséget tartott 2024. június 07-én. A már hagyománynak számító eseményt Prof. Dr. Tóth-Molnár Edit dékán nyitotta meg.

2024. május 22.
1 perc

2024-től új, Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Program (EKÖP) néven folytatódik az eddigi Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP), illetve a Kooperatív Doktori Program (KDP). Fontos változás, hogy a pályázatot az egyetem hirdeti meg és az ösztöndíjak odaítéléséről is intézményi szinten születik döntés.

2024. június 13.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, az Iskolaszövetség, a Szociális Szakmai Szövetség és a Szociális Munkások Magyarországi Egyesülete a szegedi szociális munkás képzés 33. évfordulóját ünneplő szakmai konferenciát szervezett május 31-én.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek