Bezár

Hírek

DSC_1048

Jelentkezz segítőnek 1 kreditért!

Jelentkezz segítőnek 1 kreditért!

2024. szeptember 10.
1 perc

Segítő hallgatókat várunk szeptember 27-én (pénteken) 16:00-21:00 között a Kutatók Éjszakáján a kari programokra, valamint a szeptember 29-én (vasárnap) 9:00-14:00 között megrendezésre kerülő Szívünk napja rendezvényre.

A két programon bemutatott mérések szinte azonosak. A Kutatók Éjszakáján a szakos programokra várunk segítőket, melynek a részletes programkínálata itt tekinthető meg:
https://etszk.u-szeged.hu/hirek/etszk-2024-szeptember/kutatok-ejszakaja-etszk?objectParentFolderId=25018

A Szívünk napja esemény a Fizioterápiás és az Ápolási Tanszék együttműködésével a Szent-György Albert Agórában kerül megrendezésre, ahol pl. rajzverseny koordinálásában, vércukor- és vérnyomásmérésben, testösszetétel mérésben számítunk a hallgatók jelentkezésére.

A segítőket a Kari hallgatói munkavégzés 1-2. gyakorlat keretén belül 1 kredittel tudjuk honorálni, de jöhetnek önkéntesnek is. Ha mindkét rendezvényt vállalod, ezzel már teljesítetted is a kurzust. Ha csak az egyiken tudsz részt venni, akkor a félév során egy másik rendezvényünkön is meg kell jelenned a kreditért, a lehetőségekről a kurzus CooSpace színterén tájékozódhatsz a későbbiekben.

Jelentkezés az alábbi linken: https://forms.gle/zQJipv8RAcxgrGpAA

Kérdéseiddel bátran fordulj a mentorprogram.etszk@szte.hu e-mail címre a szervezőkhöz!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek