Bezár

Hírek

Palyaorientacios_expo

Az egészségügy sztárjai

Az egészségügy sztárjai

2024. október 09.
1 perc

Karunk a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával közösen „AZ EGÉSZSÉGÜGY SZTÁRJAI” címmel egészségügyi szakképzés és felsőoktatás keretében elérhető képzési kínálatot bemutató interaktív, élményalapú vármegyei pályaorientációs expót szervez Csongrád-Csanád Vármegyében.

A rendezvény megszervezésében együttműködő partnerként a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Ápolásvezetési és Szakdolgozói Oktatási Igazgatóság, a Magyar Ápolástudományi Társaság és az SZTE Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskola vesz részt.

Időpont: 2024. október 17-18-án 09:00-19:00 óra

Helyszín: Árkád Szeged, 6724 Szeged, Londoni krt. 3.

A rendezvényen előzetes regisztrációhoz kötötten, 45 perces turnusokban, sávos időbeosztásban van lehetőség részt venni (a 45 perces idősávban maximum 40 fő regisztrálására van lehetőség).

A rendezvény regisztrációs felülete az alábbi oldalon érhető el:

https://meszk.booked4.us

További információ, regisztrációval kapcsolatos technikai támogatás:

MESZK infovonal: +36/20/669-5598, szakkepzes@meszk.hu

Vármegyénkben első alkalommal kerül megszervezésre ilyen jelentős méretű, magashűségű szimulátorokkal, és orvostechnológiai eszközökkel, jelentős létszámú egészségügyi szakember jelenlétével megvalósuló egészségügyi szakképzési és egészségtudományi felsőoktatási képzési kínálatot átfogóan bemutató rendezvény. A látogatók tizenegy különböző témakörű standnál interaktív formában ismerhetik meg az egészségügy főbb területeit, mint például a fogászatot/dentálhigiéniát, a dietetikát, az ápolást, a fizioterápiát, a gyermekellátási területeket; emellett laboratóriumi és gyógyászati eszközöket, szimulátorokat próbálhatnak ki a program során.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek