ETSZK 2021. Június

Helyszín: Szentesi Művelődési Központ

Időpont: 2021. augusztus 26-29.

A versenyzők állapotfelméréséhez nem szükséges speciális szakmai előképzettség, de remek tapasztalatszerzési lehetőség, különösen gyógytornászoknak!

Idén a Paris-Saclay Egyetem szervezi a nemzetközi TDK-t az alábbi címmel: Global Health in Humanities and Social Sciences. Szeretettel várnak minden érdeklődő hallgatót, regisztráció július 4-ig az alábbi oldalon:

Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar egyetemi integrációját vezető egykori főigazgatóját és kari dékánt köszöntjük nyugdíjba vonulása alkalmából. Egy egész életművet nehéz pár bekezdésben méltatni, itt a legfontosabb állomásokat gyűjtöttük egy csokorba.

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy tekintettel a 351/2021. (VI. 29.) sz. Kormányrendeletre az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2021. július 1. napján tartandó oklevélátadó ünnepségén a 2020/2021. tanév II. félévében sikeresen záróvizsgázó és nyelvvizsgával rendelkező hallgatók vehetnek részt az alábbi feltételekkel.

A Coursera for SZTE program tanfolyamait hazánkban elsőként a szegedi egyetem hallgatói és oktatói vehették ingyen igénybe. A világ vezető intézményeinek és vállalatainak kurzusait most már a nem oktató munkavállalók is ingyenesen elérhetik.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 2021. júniusában elindítja a "Helybe visszük a szűrővizsgálatokat" című programot, melynek keretében a szájüregi szűrések is megkezdődnek. Egyedüli vidéki egyetemi közreműködőként az ETSZK dentálhigiénikus hallgatói is bekapcsolódhatnak a programba, mely kiváló szakmai lehetőséget biztosít a jelentkezőknek.