ETSZK 2021. December

Oktatási épületeink 2021. december 23-án 14 órától 2022. január 2-ig zárva tartanak, így ebben az időszakban a személyes és a telefonos ügyintézés is szünetel.

Az ETSZK HÖK és a Kar vezetése pályázatot hirdetett a TDK tevékenység támogatására, az eredeti tervek szerint a pályázók közül 6 hallgató támogatását tűztük ki célul, de a nagy érdeklődésre való tekintettel és a kari HÖK támogatásával végül minden pályázó számára biztosítani tudjuk 10 hónapon keresztül a havi 10.000 Ft-os ösztöndíjat.

ETSZK-s hírösszeállítás az elmúlt négy hónap eseményeiből (szeptembertől decemberig)!

Felvételizőknek szóló levélsorozatunkban bemutatjuk Karunk képzéseit, épületeit, bepillanthatsz skill laborunkba, megtudhatsz sok hasznos információt a felvételivel kapcsolatban.

Élettudományi Virtuális Oktatási Rendszert fejleszt Karunk a Mozaik Kiadó Kft-vel együttműködve. A projekt a legkorszerűbb IT-megoldások segítségével hoz létre hiánypótló, tömegesen elérhető, speciális szimulációs és tanulási környezetet elsősorban az egészségtudományi képzésben tanuló hallgatók számára.

Fókuszban a gyakorlat:

Az elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a klinikai és a területi gyakorlatokra.


Korszerű környezet:

Jól felszerelt demonstrációs termekkel és folyamatosan bővülő eszközparkkal várjuk hallgatóinkat.


Hallgatóbarát szolgáltatások:

Saját kari könyvtár, ingyenes életvezetési tanácsadás, mentorprogram, krízisambulancia a Bal fasori épületünkben, két kari kollégium.

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet pályázatot hirdet alap- és mesterszakos felsőoktatási hallgatók részére, nemzetstratégiai jellegű vagy jelentőségű témakörben készült kiemelkedő diplomamunkák jutalmazására.

Jelentkezési határidő: 2022. február 15.