ETSZK 2020. Szeptember

A SZTE ÁOK, FOK, GYTK és ETSZK 2020. november 11-13. között rendezi a helyi TDK Konferenciát az aktuális COVID-19 járványügyi helyzetnek megfelelő formátumban.

Az absztraktok feltöltési időszaka: 2020. október 5-11-ig.

A járványügyi helyzetre való tekintettel elmaradt tanévnyitó ünnepség helyett videóüzenetben köszönti az elsőéves hallgatókat Héderné dr. Berta Edina, karunk dékánja. Tanszékeink és Tanulmányi Osztályunk további tájékoztatói a linkre kattintva tekinthetőek meg.

2020. szeptember 21-25. között az SZTE szervezésében valósul meg az angol nyelvű MaPLaS+S entrepreneurial skills and self-audit pitching training, kifejezetten PhD hallgatók számára.

A FIZIOTERÁPIA VILÁGNAPJA alkalmából, a Magyar Gyógytornász –Fizioterapeuták Társasága egy regisztrációhoz kötött ingyenes Online Konferenciát rendez elsősorban HALLGATÓK részére.

A Sagesa Healthcare Írország legnagyobb kórházaival és idősotthonaival áll kapcsolatban, hosszútávú munkalehetőségeket kínálva az egészségügyi szektorban az ország területén. Számos egészségügy dolgozónak segített már írországi karrierjének építésében. Országszerte ajánl idősotthoni ápolói állásokat Dublintól Galwayig illetve Corkig.

Jelentkezési határidő: folyamatos

A 2020/2021/1-es szemeszterben az SZTE ETSZK Tanulmányi és Oktatásszervezési Irodája a jelen járványügyi helyzetre és a 2/2020 (VIII. 26.) dékáni utasítás a 2020/2021. tanév tanulmányi kötelezettségeinek teljesítéséről a COVID - 19. járványhelyzet idején című dékáni utasításra hivatkozva az alábbi ügyfélszolgálati rendet kéri betartani:

 Friss Hírek RSS

Események

Rendezvénynaptár *