ETSZK 2020. Október

Ha részese szeretnél lenni egy egyedülálló, öt európai egyetemet összefogó projektnek, amelyben az angol nyelvtudásodat is kamatoztathatod, mindemellett számos új ismeretségre tehetsz szert, akkor a EUGLOH Student Board tagságot neked találták ki.

2021-es kampányvideónkhoz keresünk jelentkezőket!

Kari TDK konferenciát tartunk 2020. november 11-én (szerdán) 14 órától. Helyszín: "B" épület fsz.1. és fsz. 2. terem, Szeged, Bal fasor 39-45.


Részletes program:

A résztvevők magas száma miatt az EUGLOH projekt hétvégi programját, Barbara Oakley professzor asszony webináriumát YouTube-on közvetítik zárt csatornán keresztül.

A Hongkongi Gazdasági és Kereskedelmi Iroda 2020. november 5-én egy 1-1,5 órás interaktív online Zoom tájékoztatót szervez.

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.

Egyetemünkön a járványhelyzet miatt számos egészségügyi szabályra kell odafigyelned. Hogy véletlenül se feledkezz meg egyikről sem, most összegyűjtöttük neked a legfontosabb pontokat egy csokorba. (Frissítve: 2020.10.26.)