ETSZK 2020. November

Kedves ápolók, gyógytornászok, védőnők, dentálhigiénikusok és szociális munkások!

Arra kérünk Titeket, szánjatok pár percet Google kérdőívünkre, ahol 5 feleletválasztós kérdésre kell válaszolnotok, ezzel segítve minket, hogy a következő években hatékonyabban érhessük el a hozzánk felvételizni kívánó középiskolásokat!

Az Ökumenikus Segélyszervezet és Karunk közötti megállapodásnak köszönhetően Bal fasori épületünkben elérhetővé váltak a szervezet krízisambulanciájának szolgáltatásai.

Köszönjük minden hallgatónknak, nézőnknek a részvételt a 2020.11.11-én rendezett online TDK eseményünkön. Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak, az OTDK-ra továbbjutó hallgatóknak, valamint az összes indulónak! Az eredmények:

Tájékoztatjuk az SZTE ETSZK hallgatóit, hogy 2020. december 23. (szerda) - 2021. január 3. (vasárnap) között a Kar Szeged, Temesvári krt. 31. szám alatti „A" oktatási épülete zárva tart.

A hallgatók az elmúlt másfél hétben közel 400 mintavételt valósítottak meg, tehermentesítve ezzel elsősorban a dél-alföldi régió mentőszolgálatos munkatársait.

Kedves Középiskolások/Gimnazisták! Az SZTE ETSZK hallgatói és munkatársai segítenek megválaszolni karunkkal kapcsolatos kérdéseidet Facebook csoportunkban. Csatlakozz bátran felvételizős csoportunkhoz!

A holnapi TDK online formában kerül megtartásra a ZOOM-on!

Csatlakozzatok bátran, várunk Titeket! Részletek:

Az SZTE már több mint egy éve tagja az öt európai egyetemet egyesítő EUGLOH Szövetségnek. Szeretnéd tudni pontosabban, hogy miről is szól a EUGLOH, kik a tagjai, és milyen módon járulnak hozzá ahhoz, hogy mind a hallgatóknak, mind az oktatóknak lehetősége legyen nemzetközi kapcsolati hálójuk és tapasztalataik bővítésére?

Kedves Középiskolások/Gimnazisták! Oktatóink minden tanszékről szemezgettek nyílt, Nektek szóló előadásaik közül, amelyeket Zoom-on, vagy Youtube-on Ti is megtekinthettek. Pillantsatok be mi zajlik az ETSZK falai között!

A járványügyi helyzetre való tekintettel az idei évben kevesebb személyes megjelenésre, kapcsolattartásra nyílik lehetőségünk a felvételi előtt álló diákokkal és a középfokú oktatási intézményekkel.

A COVID – 19 járványhelyzetben szükséges minden egészségügyi ismerettel rendelkező hallgató, szakember közreműködése, ezért az Önök segítségét is kérjük.